Qui sóc

Currículum

Iniciat musicalment en el món de la guitarra, ben aviat va obtenir el primer premi, en la seva modalitat, al II Concurs Internacional de Guitarra de Zarautz. Inquiet i amb ganes d’aprendre, Bernat Padrosa va buscar el consell de mestres consagrats de la guitarra i de figures de renom internacional com ara David Russell, Manuel Barrueco, Hopkinson Smith, Jordi Savall o Carles Trepat. Deixeble d’Àlex Garrobé va finalitzar amb les màximes qualificacions els seus estudis al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Va debutar al Palau de la Música Catalana junt l’Orquestra Simfònica del Vallès en la interpretació del Concert per a guitarra i orquestra núm:1 en La Major  opus 30 de Mauro Giuliani.

Aquest debut li va obrir  les portes a una intensa activitat concertística amb actuacions importants arreu de la geografia espanyola i europea amb concerts a sales com L’Auditori de Barcelona i festivals com els de Cadaqués, Almería o la Roca del Vallès.

Guanyador dels primers premis al IX Concurs Internacional de Músics de Catalunya (2006) i al  VI Concurs Internacional Ciutat d’Elx (2008), va realitzar el seu debut discogràfic amb Maestros convertint-se en un dels guitarristes catalans amb més projecció internacional. En els darrers anys ha aprofundit en l’estudi de l’obra, des de la visió guitarrística, de l’obra de Frederic Mompou i ha impulsat una important activitat pedagògica amb la creació de l’Escola de grau professional Trémolo.

Vols contractar un concert o posar-te en contacte amb mi?